چهارشنبه 5 خرداد 1400
با ابلاغ قرارداد پژوهشي پسادكتري از سوي معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه، گروه آموزشي علوم و صنايع غذائي دانشكده كشاورزي دانشگاه فردوسي مشهد، ميزبان آقاي دكتر سعيد ميرعرب رضيبه عنوان پژوهشگر اين دوره مي باشد. همچنين خانم دكترمحبت محبي عضو هيات علمي گروه مذكور، راهنمايي و هدايت اين دوره را برعهده خواهد داشت
« ارزيابي خواص حسي و رئولوژيكي كف مورد استفاده در فرمولاسيون مواد غذايي هوادهي شده » موضوعي است كه در اين دوره مورد مطالعه و بررسي قرار گرفته و دستاوردهاي آن منتشر خواهد گرديد