در راستای تقویت ارتباط دانشگاه با مراکز حوزه نوآوری و در راستای مهارت افزایی دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در زمینه اشتغال آفرینی و تولید دانش فنی مورد نیاز صنعت و جامعه، تفاهم نامه ای در زمینه همکاری های مشترک علمی و پژوهشی در زمینه هایی همچون اجرای رویدادهای کارآفرینی در صنایع غذایی، تجربی سازی محصولات صنایع غذایی، ارائه خدمات مشاوره ای، برگزاری همایش های علمی، تدوین طرح ها و لوایح قانونی در حوزه های مرتبط، میان گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد و مرکز نوآوری و شتابدهی کاوشان ناب هستی منعقد گردید.
خانم دکتر محبی مدیر گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی در حاشیه این نشست مشترک ابراز امیدواری کرد با عقد این تفاهم نامه، طرفین بیش از پیش از توان فکری، تجربی، پژوهشی و آموزشی یکدیگر در راستای اهداف کارآفرینی، تجاری سازی و بالابردن سطح تجارب فارغ التحصیلان رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی بهره گیری نمایند.
عقد تفاهم نامه همکاری های مشترک بین گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد و مرکز نوآوری و شتابدهی کاوشان ناب هستی
- تعداد بازدید: 227