همایش روز جهانی غذا  مراسم بزرگداشت روز جهانی ذا در روز یکشنبه مورخ 24 مهرماه 1401 با همکاری گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی و موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه­ها و مؤسسات پژوهشی مشهد، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشجویان مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی و نیز دست­اندرکاران صنایع غذایی در مراکز اجرایی و صنعت غذای استان در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید. در این رویداد، آقای دکتر پناهی (مدیر پژوهش­های کاربردی دانشگاه فردوسی مشهد)، آقای دکتر کیانی­راد (رئیس موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی)، آقای دکتر مرتضوی (استاد پیشکسوت و برجسته گروه علوم و صنایع غذایی)، خانم دکتر محبی (مدیرگروه علوم و صنایع غذایی)، خانم دکتر عین افشار (عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی)، خانم دکتر بلوریان (عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی)، خانم دکتر عمادزاده (عضو هیئت علمی موسسه پژوهشی) در زمینه اهمیت جایگاه دانش و توسعه شرکت­های دانش بنیان در تامین امنیت مواد غذایی پرداختند.

همچنین در این مراسم پنل صنعتی در قالب پرسش و پاسخ با حامیان صنعتی همایش برگزار گردید. در پایان قطعنامه رویداد شامل مواردی چون تاکید بر تشکیل دبیرخانه دائمی روز جهانی غذا در گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، تخصیص بودجه کافی و حمایت­های لازم جهت انجام تحقیقات بنیادی و کاربردی، ایجاد یک ساختار تشکیلاتی مستقل و واحد تحت عنوان سازمان غذا، بررسی و رفع چالش­های تولید دانش بنیان با همکاری بخش­های R & D نیمه متمرکز و هم اندیشی سیاستگذاران و معاونت علمی ریاست جمهوری با واحدهای آموزشی – پژوهشی در راستای توسعه اکوسیستم نوآوری به تصویب رسید.

 

سخنرانی دکتر مرتضوی - روز جهانی غذا

اخبار دانشکده