Dr Javad Karimi Biological Control Of Insect And Mite Pests In Iran تندیس کتاب برتر دکتر کریمی

کتاب عضو هیئت علمی گروه آموزشی گیاه پزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد،  اثر برتر چهارمین دوره هفته ملی کتاب کشاورزی و منابع طبیعی کشور شد.
در چهارمین دوره هفته ملی کتاب کشاورزی و منابع طبیعی و سی‌امین دوره کتاب جهاد کشاورزی، کتاب: "Biological Control Of Insect And Mite Pests In Iran" تألیف آقای دکتر جواد کریمی، استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، و دکتر حسین مددی به عنوان “کتاب برتر“، برگزیده و مورد تقدیر قرار گرفت.
رئیس ستاد هفته کتاب کشاورزی و منابع‌طبیعی گفته است: کتاب‌های دریافتی در شش بخش "زراعی و باغی"، "گیاهپزشکی و بیوتکنولوژی"، "اقتصادی، اجتماعی و ترویجی"، "دام، شیلات و آبزیان"، "منابع طبیعی (جنگل، مرتع و آبخیزداری)"، "آب، خاک، صنایع و منابع پایه" مورد بررسی‌های اولیه قرار گرفته و با در نظر گرفتن پنج شاخص ارزیابی شامل جدید بودن موضوع، گستره مخاطبین، اعتبار ناشر، تخصص و ارتباط مؤلف و کیفیت کلی و ساختاری دسته بندی و مورد قضاوت قرار گرفته اند.
در این دوره علاوه بر کتاب ها، مجلات علمی، آثارترویجی شامل نشریه، دستنامه و نرم افزار کاربردی برتر نیز در معرض انتخاب قرار گرفت و آثار برگزیده معرفی شد.
معرفی آثار برگزیده و تجلیل از مؤلفان، همزمان با برگزاری مراسم چهارمین دوره هفته ملی کتاب کشاورزی و منابع طبیعی و سی‌امین دوره کتاب جهاد کشاورزی در روز 23 آبان ماه سال جاری با حضور اساتید، محققان، پژوهشگران و مقامات و میهمانانی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران در محل سالن فجر سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور صورت گرفت.

مراسم تقدیر از کتاب دکتر کریمی

مراسم تقدیر از کتاب دکتر کریمی لوح تقدیر برای انتخاب کتاب دکتر کریمی به عنوان کتاب برتر