Rassoul Mozafarpour Dr. Arash Koocheki

مقاله مروری با عنوان "پروتئین های اصلاح شده با فراصوت: فعالیت بین سطحی، ژل شوندگی و کارایی درون پوشانی"
Ultrasound-modified protein-based colloidal particles: Interfacial activity, gelation properties, and encapsulation efficiency
در مجله معتبر: Advances in Colloid and Interface Science (Volume 309, November 2022, 102768) با ضریب تاثیر مجله  15.19 و رتبه Q1 توسط آقای رسول مظفرپور، دانشجوی دکتری گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، تحت راهنمایی دکتر آرش کوچکی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشکده کشاورزی و با همکاری David Julian McClements، استاد دانشگاه ماساچوست آمریکا به چاپ رسید.

 

  Advances in Colloid and Interface Science

اخبار دانشکده