آقای مجتبی آذری، دانشجوی مقطع دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی، گرایش زیست فناوری مواد غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، موفق گردید در تاریخ سی ام مهرماه 1401، تحت راهنمایی خانم دکتر فریده طباطبایی یزدی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی و دکتر Pascal Degraeve و با مشاوره دکتر Nadia Oulahal از اساتید و محققین دانشگاه لیون فرانسه و دکتر کامبیز جهان بین از دانشگاه صنعتی شاهرود از پایان نامه خود با عنوان:
"بررسی اثرات اگزوپلی ساکارید باکتری های اسید لاکتیک منتخب بر توکسین های باکتری ها و بهبود شرایط تولید باکتریوسین ها از نقطه نظر کیفیت و ایمنی مواد غذایی" (Exopolysaccharide producing lactic acid bacteria for food quality and safety: effects on bacterial toxins and bacteriocins) دفاع نماید.
نتایج و دستاوردهای این پژوهش در مجله "Food Bioscience" با IF 5.318 منتشر شده است و همچنین در ماهنامه علمی - پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران، متعلق به دانشگاه تربیت مدرس نیز منعکس خواهد شد.
https://doi.org/10.1016/j.fbio.2022.102058