هفته پژوهش سال 1401

در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه که در روز چهارشنبه 23 آذرماه 1401 با حضور دکتر احد ضابط، سرپرست دانشگاه، و جمعی دیگر از مدیران، اساتید و پژوهشگران در تالار خیام دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، سه تن از اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی، به عنوان پژوهشگران برتر و فناور برتر دانشگاه معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

آقایان دکتر مجید عزیزی آرانی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی باغبانی و فضای سبز و دکتر مهدی وریدی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی، به عنوان پژوهشگران برتر دانشگاه و خانم دکتر فرنوش فلاح پور، عضو هیئت علمی گروه آموزشی اگروتکنولوژی به عنوان فناور برتر دانشگاه در حوزه علوم کشاورزی انتخاب شده اند.

برای کسب این موفقیت، که موجب افتخار و سربلندی است، به یکایک همکاران منتخب تبریک می گوییم.

Dr. Majid Azizi Dr. Mehdi Varidi Dr. Farnoosh Fallahpour