Non Bovine Milk and Milk Products

کتاب «شیر و لبنیات غیر گاوی» اثر افی تساکالیدو و کنستانتینوس پاپادیمیتریو که توسط دکتر رضا ولی‌زاده، استاد و دکتر سیدهادی ابراهیمی، استادیار گروه آموزشی علوم دامی دانشکده کشاورزی، و با همکاری زهره زرنگار و ابوذر معرب، ترجمه و تدوین شده است، تازه‌ترین اثر انتشار یافته توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد است که به علاقه‌مندان این حوزه عرضه گردیده است.
استفاده از شیر و لبنیات غیرگاوی در جهان، به‌ویژه ایران و خاورمیانه، سابقه‌ای طولانی دارد. برخی محصولات لبنی سنتی و متنوع از ‏شیر دام‌های غیر از گاو معروفیت منطقه‌ای و جهانی دارند. در شرایط کنونی ایران و جهان، شیر و لبنیات دام‌های غیر از گاو علاوه‌بر ‏رجحان ذائقه‌ای، ارزش اقتصادی بیشتری نیز نسبت به لبنیات گاوی دارند. چنین مزيت‌هایی برای دامداران خُرد و اقتصاد دام‌پروری ‏در کشورهای در حال‌توسعه، محرک منطقی برای انجام پژوهش‌ها و انتشار منابع علمی مورد نیازند. کتاب حاضر با ‏نگاهی جهانی، به این حوزه پرداخته و در کنار مطالب علمی و دانش تجربی، اطلاعات ارزشمندی برای علاقه‌مندان، به‌ویژه ‏تولیدکنندگان، کارشناسان و مصرف‌کنندگان فراهم کرده است. فقر منابع علمی به فارسی و محتوای غنی و در نوع خود بدیع این ‏کتاب باعث شد تا به ترجمه‌ی این اثر منحصربه‌فرد و منبع علمی جدید و جامع اقدام شود. مطالعه‌ی این اثر به کلیه‌ی تولیدکنندگان، ‏کاردانان، کارشناسان، دانشجویان، مصرف‌کنندگان و علاقه‌مندان به حوزه‌ی شیر و لبنیات و صنعت دام‌پروری کشور توصیه می‌شود.‏
شیر، لبنیات سازی و ...​ از موضوعاتی است که در این کتاب به آن پرداخته شده است.​

اخبار دانشکده