research week 1402

روز دوشنبه 20 آذرماه سال جاری، به مناسبت هفته گرامی‌داشت پژوهش و فناوری، طی مراسمی، پژوهشگران برتر و منتخب گروه‌های آموزشی دانشکده کشاورزی معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

این مراسم با حضور هیئت رئیسه دانشکده، مدیران و اساتید گروه‌های آموزشی، کارشناسان و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر ابونصرهروی دانشکده برگزار شد.

در این مراسم، آقایان دکتر رضا ولی‌زاده، رئیس، و دکتر محمدحسین عباسپور، معاون پژوهش و فناوری دانشکده، طی سخنانی پدیده پژوهش را ستودند و آن را گشاینده مشکلات عمده، زیربنائی و متنوع کشور دانستند و ارائه هر امکان، مجال و مساعدتی را در راستای تسهیل کار پژوهشگران دانشگاه همسو با منافع و مصالح جامعه، کشور و مردم بر شمردند و منزلت و مسند پژوهشگران و فناوران جامعه را مورد تمجید و تحسین قرار دادند.

هفته گرامیداشت پژوهش و فناوری امسال با شعار "پژوهش و فناوری، پیشران مهار تورم و رشد تولید" برگزار شد.

شایان ذکر است که در این دوره از انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر دانشکده، علاوه بر تقدیر از اعضای هیئت علمی و کارشناسان منتخب، برای اولین بار، از برخی دانشجویان فعال در زمینه تحقیق و پژوهش نیز قدردانی شد و قرار است در سال‌های آتی این فرآیند همچنان مورد اهتمام قرار گیرد و به همه گروه‌های آموزشی تسری یابد.

مشاهده فهرست پژوهشگران و فناوران منتخب دانشکده در فایل ضمیمه

مراسم هفته پژوهش سال 1402