مراسم تقدیر از اساتید سردبیر نشریات علمی 1403

روز شنبه نهم تیرماه 1403، طی مراسمی که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، از سردبیران و مدیران مسئول 57 عنوان نشریه علمی کشور، نمایه‌شده در پایگاه‌های معتبر بین‌المللی تجلیل شد.

در این آیین که با همت معاونت پژوهش و فناوری وزارت عتف برگزار شد، دکتر محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، دکتر پیمان صالحی معاون پژوهشی، دکتر صمد نژاد ابراهیمی مدیرکل سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی، دکتر سید محمودرضا آقامیری رییس دانشگاه شهید بهشتی و جمعی از سردبیران و مدیران مسئول نشریات علمی کشور حضور داشتند.

دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این آیین اظهار داشت: سردبیران و مدیران مسئول، خیران آموزش عالی کشور هستند. زیرا که عمر و دانش و تجربه خود را صرف علم و نوآوری و توسعه و نشر علمی می‌کنند.

وزیر علوم تأکید کرد: نشریات علمی، پرچم‌های برافراشته ملی و بین‌المللی ما و باعث افتخار جمهوری اسلامی هستند، بنابراین نوع نگاه ما به نشریات، باید متفاوت باشد.

دکتر زلفی گل افزود: در وزارت علوم سعی کردیم کار بی‌مزد و مواجب مدیران مسئول و سردبیران را در آیین‌نامه‌ها ببینیم که دستورالعمل پایه‌های تشویقی و دستورالعمل جامع پژوهانه نمونه‌ای از تلاش ما برای این بوده است که بگوییم زحمات شما را می‌بینیم؛ اگرچه این در مقابل تلاش شما ناچیز است.

دراین مراسم از دکتر جواد کریمی، استاد گروه آموزشی گیاه پزشکی (سردبیر نشریه نامه انجمن حشره شناسی ایران)، دکتر محمد حسین عباسپورفرد، استاد گروه آموزشی مهندسی بیوسیستم (سردبیر نشریه ماشین‌های کشاورزی) و خانم دکتر فریده طباطبایی یزدی (سردبیر پیشین نشریه پژوهش‌های علوم و صنایع غذایی ایران)، همگی از اساتید دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد تقدیر شد.

دکتر جواد کریمی دکتر محمدحسین عباسپور فرد دکتر فریده طباطبائی یزدی
نشریه نامه انجمن حشره شناسی ایران نشریه ماشین های کشاورزی نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران