فراخوان متقاضی طرح آرسموس پلاس دانشکده 2025

بر اساس همکاری‌های دو جانبه دانشگاه فردوسی مشهد (دانشکده کشاورزی) و دانشگاه کاسل آلمان (دانشکده علوم کشاورزی ارگانیک) برای طرح تبادل دانشجو از سوی اراسموس پلاس، واجدین شرایط بمدت یک ترم تحصیلی در دانشگاه کاسل کشور آلمان تحصیل خواهند کرد.
ظرفیت پذیرش در این بورسیه در حال حاضر 2 نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 1403 دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد به مدت یک ترم تحصیلی می‌باشد.

شرایط و مدارک لازم:

دانشجویان در تمامی گروه‌ها و گرایش‌های دانشکده کشاورزی می‌توانند متقاضی باشند منوط به این شرط که موضوع تحقیق متقاضی به اگرواکولوژی (کشاورزی ارگانیک، تنوع زیستی، مدیریت و حفاظت از منابع، GIS و سنجش از راه دور و دیگر موضوعات مرتبط با اگرواکولوژی) مربوط باشد.

دانشجویان متقاضی باید مدارک زیر را حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه 21 مهر 1403 ارائه دهند:

1 - انگیزه نامه به زبان انگلیسی
2 - مدرک معتبر زبان انگلیسی (GRE, TOEFL, IELTS) در سطح B2 معادل (IELTS 6-6.5)
3 - شناسنامه علمی (CV) به زبان انگلیسی
4 - ریز نمرات دوره کارشناسی به زبان انگلیسی (معدل متقاضی باید از میانگین معدل ورودی‌های خود در مقطع کارشناسی بالاتر باشد)

امکانات دوره

کلاس‌های درسی در دانشگاه کاسل به زبان انگلیسی برگزار خواهد شد.
هزینه‌های بلیط رفت و برگشت 2 نفر دانشجوی این دوره به کشور آلمان توسط اراسموس پلاس پرداخت می‌شود (یک بار).
کمک هزینه زندگی به مدت یک ترم (حداکثر 5 ماه) توسط اراسموس پلاس پوشش داده خواهد شد.

مهلت ارسال درخواست: 21 مهر ماه 1403

متقاضیان باید مدارک خود را قبل از تاریخ 21 مهر ماه 1403 به آدرس ایمیل آقای دکتر پرویز رضوانی مقدم (نماینده دانشکده کشاورزی در پروژه‌های مشترک دوره کارشناسی ارشد اگرواکولوژی بین دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه کاسل آلمان)، ارسال کنند.
آدرس پست الکترونیک: یا
تلفن: 05138805796