فهرست مطلب

گروه بیوتکنولوژی و به­ نژادی گیاهان زراعی

بیوتکنولوژی متشکل از تکنیک های مختلفی است که با قصد بهبود ژنتیکی موجودات مورد نظر و یا بهره برداری از سیستم های زنده و اجزای آن ها، برای منفعت انسان طراحی شده اند. در واقع بیوتکنولوژی، محصول تعامل بین علم بیولوژی و تکنولوژی است. این گروه در حال حاضر در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به تربیت دانش پژوهان کارآمد در رشته بیوتکنولوژی کشاورزی مشغول است. بعلاوه در مقطع کارشناسی ارشد در رشته اصلاح نباتات نیز دانشجو می پذیرد.

فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد رشته بیوتکنولوژی کشاورزی می توانند در پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران و یا در مرکز ملی تحقیقات مهندسی ژنتیک و مؤسسات تحقیقاتی دیگر به امر پژوهش مشغول شوند و به برنامه ریزی و هدایت امور اجرایی در زمینه بیوتکنولوژی کشاورزی و یا به تدریس دروس مربوط به بیوتکنولوژی و علوم وابسته در آموزشکده ها و دانشکده های کشاورزی و یا به جمع آوری، شناسایی، حفظ و نگهداری میکرو ارگانیسم های مرتبط با بخش کشاورزی در بانک سلولی بپردازند و برای اجرای پروژه ها‌ و طرح های تحقیقاتی حول محور تولید فرآورده های بیولوژیک مورد استفاده در بخش کشاورزی و صنایع وابسته به آن از جمله سموم بیولوژیک، کودهای بیولوژیک و فرآورده های با ارزش مورد استفاده در صنعت غذا، مشغول به کار شوند.

اعضای هیئت علمی این گروه در حال حاضر شامل 4 نفر استاد، 2 نفر دانشیار و 2 نفر استادیار می باشد.

- آزمایشگاه های گروه:

1- کشت بافت 2- ژنتیک 3-مهندسی ژنتیک 4- ژنومیکس و متابولیت های گیاهی.

- مرکز تحقیقات قارچ خوراکی

مرکز تحقیقات قارچ های خوراکی در سال 1382 در مساحتی حدود 220 متر مربع تاسیس شده است و مجهز به آزمایشگاه، اتاق پاستوریزاسیون، تاسیسات دیگ بخار و اتوکلاو، اتاق 25 درجه و 4 اتاق کشت قارچ می باشد.

در این مرکز همه امکانات لازم برای پرورش و اصلاح قارچ وجود دارد. دانشجویان تحصیلات تکمیلی پایان نامه های مرتبط با قارچ های خوراکی را در این مرکز انجام می دهند.

d.k 92

2500 دانشجو
116 عضو هیات علمی
11875 دانش آموخته
90 دانشجوی بین المللی
188 رشته/مقطع تحصیلی
10 گروه آموزشی