فهرست مطلب

 گروه علوم و صنایع غذایی

علوم و صنایع غذایی به مجموعه ای از علوم اطلاق می شود که کیفیت فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی محصولات کشاورزی اعم از گیاهی و دامی را از لحاظ تبدیل و نگهداری مورد توجه قرار داده و امر جمع آوری، عمل آوری، تبدیل، تکمیل و نگهداری و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسی قرار می دهد.

هدف از این دوره، تربیت کارشناسانی است که با تکیه بر معلومات و اندوخته های علمی خود بتوانند اداره واحدهای صنعتی فرآورده های غذایی را بر عهده گرفته و در برنامه ریزی و طراحی شیوه های توسعه این گونه صنایع در مناطق کشاورزی - صنعتی یاری نموده و همچنین در امور آموزشی و تحقیقی در این رشته فعالیت نمایند.

اعضای هیئت علمی این گروه در حال حاضر شامل 9 نفر استاد، 4 نفر دانشیار و 1 نفر استادیار می باشد.

- آزمایشگاه های گروه:

صنایع غذایی تکمیلی، کنسرو سازی، گوشت و فرآورده های گوشتی، فرمولاسیون و ارزیابی حسی موادغذایی، بیوفیزیک، بسته بندی، تحقیقات عالی در شیمی موادغذایی، مرکز پزوهشی فناوری های نوین، مرکزی، قنادی و تنقلات، تکنولوژی قند، تکنولوژی لبنیات، میکروبیولوژی مولکولی، میکروبیولوژی صنعتی، فرآوری صیفی جات، شیمی آلی.

- مجتمع صنایع غذایی

مجتمع صنایع غذایی با دارا بودن خطوط تولید انواع محصولات لبنی، کنسروی، فرآورده های گوشتی، نان و شیرینی مشغول فعالیت است. این مجتمع جهت فعالیت های آموزشی اساتید و دانشجویان گروه صنایع غذایی احداث شده است. مجتمع مذکور یکی از بزرگترین مجموعه های کاربردی آموزشی و پژوهشی در کل دانشگاه های کشور است و دارای 3 سالن تولیدی، سردخانه های بالای صفر و زیر صفر، تأسیسات دیگ بخار و هوای فشرده و خطوط تولیدی مختلف می باشد.

P1017755 

2500 دانشجو
116 عضو هیات علمی
11875 دانش آموخته
90 دانشجوی بین المللی
188 رشته/مقطع تحصیلی
10 گروه آموزشی