تاليف: روالد نزلين، ترجمه: دكتر غلامرضا هاشمي تبار، با همكاري: دكتر مسعود رجبيون، دكتر مريم ملكي، تاريخ نشر: 1384
ايمونولوژي مدرن از اكتشافات انقلابي كه صد سال پيش، در دهه آخر قرن 19 رخ داد، شكل گرفته است. در سال 1980 اميل بهرينگ وكيتاساتو دريافتند كه سرم گرفته شده از خرگوشهايي كه قبلا توكسين هاي باكتريايي به آنها تزريق شده بود مي تواند همان توكسين ها را خنثي كند.
تاليف: سي. ال. ديويس - جي. كي. دراكلي، ترجمه: عباسعلي ناصريان، بهنام صارمي، مسلم باشتني، عليرضا فروغي، تاريخ نشر: 1384
آينده هر واحد پرورش گاو شيري به ميزان موفقيت آن در برنامههاي مربوط به پرورش گوساله و تليسه دارد. پرورش گوساله از مهمترين و حساسترين فعاليتهاي متداول در گاوداريها است. به همين دليل نحوه رشد و مديريت گوساله ها از بارزترين فعاليتهاي مورد توجه پرورش دهندگان و متخصصان بخش است.
تدوین و گردآوری: دکتر رضا ولی زاده - مهندس موسی وطن دوست، تاریخ نشر: پاییز 1389
این کتاب در راستای تشخیص نیاز کلیه افراد مرتبط با آزمایشگاه ها و کارگاهها مانند مسؤولان، کارشناسان، دانشجویان (در سطوح مختلف) و کاردانان به رشته تحریر در آمده است. هدف از ارائه این اثر عرضه آگاهیها و اطلاعات لازم از شرایط و امکانات ایمنی که باید در آزمایشگاهها و کارگاهها فراهم باشد، نحوه کار با دستگاهها و مقررات و ضوابط ایمنی و زیست محیطی که باید رعایت شوند؛ میباشد. امید است که انتشار این کتاب بتواند حداقل آگاهیهای لازم را برای کلیه دست اندرکاران محترم در سطوح مختلف و مراکز متعدد آزمایشگاهی و کارگاهی اعم از دولتی و غیر دولتی فراهم نماید.
شکی نیست که این مجموعه نیز همانند هر اثر منتشر شده دیگر دارای نواقص و اشکالاتی خواهد بود، لذا ضمن عرض پوزش از وجود و بروز این کمبودها و ایرادات احتمالی و قطعاً ناخواسته از کلیه خوانندگان محترم در دانشگاهی و کارکنان و کارشناسان، مراکز تحقیقاتی، آزمایشگاهها و کارگاههای خصوصی تقاضا میشود با ارایه نقطه نظرات ارزشمند خود و ذکر نواقص و ایرادات کتاب، مؤلفان را در انتشار اثری بهتر و با نواقص کمتر در چاپهای بعدی یاری نمایند.
تالیف: گلن آر. گیبسون و همکاران، ترجمه: دکتر ابوالقاسم گلیان و همکاران، تاریخ نشر: بهار 1390
کتاب حاضر مروری بر پیشرفتهای اخیر در زمینه پریبیوتیکهای خوراکی که از طریق تغییر در فعالیتهای میکروبی دستگاه گوارش بر سلامت انسان و حیوانات تأثیر میگذارند، میباشد. اخیراً در مورد ماهیت واقعی پریبیوتیکها، نحوه تولید و چگونگی عمل آنها بحثهای زیادی شده است. در این کتاب، دانشمندان صاحبنظر زیادی نتایج تحقیقات خود را در مورد رابطه پریبیوتیکها با تغذیه و میکروبیولوژی ارائه نمودهاند. این متخصصان، در ابتدای هر فصل با یک مرور کلی در مورد پریبیوتیکها شروع کرده و سپس سعی نمودهاند تا توضیحات اختصاصی خود را بزبان ساده بیان کنند.