نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
نشریه علمی پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران از سال 1384 به صاحب امتیازی دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران منتشر می‌شود. این نشریه تحقیقات دارای نوآوری در زمینه‌های مختلف علوم و صنایع غذایی (فناوری مواد غذایی، مهندسی مواد غذایی، شیمی مواد غذایی و زیست فناوری مواد غذایی) را جهت استفاده متخصصین این حوزه در داخل و خارج از کشور به چاپ می‌رساند.

مقالات منتشرشده در این نشریه از سال 2020 به بعد در پایگاه اسکوپوس نمایه می‌شود و دارای مجوز چاپ 6 شماره در سال (دو ماهنامه) مقالات (پژوهشی، کوتاه و مروری) به دو زبان فارسی (4 شماره) و انگلیسی (2 شماره) می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت نشریه مراجعه فرمایید: https://ifstrj.um.ac.ir

نشریات علمی و پژوهشی