1. اخبار دانشکده
  2. جلسات دفاع
  3. همایش ها
  4. مدیریت توسعه
  5. انجمن های علمی
  6. پیوندها

همه اخبار

همه جلسات دفاع

چهارشنبه, 27 آذر 1398 09:36

افتتاحیه همایش تخصصی ملی امنیت غذایی و رونق تولید به میزبانی گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، صبح امروز چهارشنبه 27 آذر ماه 1398، برگزار شد. در افتتاحیه این همایش،...

دوشنبه, 25 آذر 1398 04:44

یکشنبه 24 آذر 1398

همه همایش ها

چهارشنبه, 01 شهریور 1402 11:27

آشنایی با دوره کارآموزی بلندمدت فرصتی استثنایی برای ورود دانشجویان به بازار کار کارآموزی بلند مدت، یک دوره یکساله حضور دانشجویان دانشگاه فردوسی در صنایع و شرکت‌های مرتبط با حوزه رشته‌های آن‌ها...

سه شنبه, 20 آذر 1397 09:57

1- بیماری زوال و خشکیدگی درختان مو در تاکستان ها این بیماری که در منطقه شیوع زیادی دارد با نام محلی کور چشمه در بین زارعین شناخته شده است. علایم بیماری کندی رشد، دیر سبز شدن درخت در بهار، عقب ماندگی...

دوشنبه, 15 مرداد 1397 08:12

معرفی همكاران مركز مسئول توسعه و انتقال فناوری: آقای دكتر جلال برادران مطیع كارشناس مركز: برنامه استراتژیک دفتر ارتباط با جامعه دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد 1- چشم انداز دفتر ارتباط با جامعه...

همه مطالب

شنبه, 16 آذر 1398 06:10

با وجود امکانات آموزشی - رفاهی بسیاری که در دانشگاه و دانشکده وجود دارد، اطلاع از این امکانات موجب استفاده و بهره برداری بیشتر دانشجویان در طول تحصیل خواهد شد. انجمن های علمی دانشکده کشاورزی با هدف...

دوشنبه, 11 آذر 1398 04:21

انجمن علمی به عنوان یک تشکل خودجوش که بدنه‌ی اصلی آن دانشجویان هستند امکانی برای فعالیت داوطلبانه دانشجویان در جهت پیشبرد اهداف علمی و توسعه دانش‌های نوین و تخصصی در دانشگاه است. به نوعی فعالیت...

همه مطالب

اطلاعیه‌های آموزش

تکنیک

تالیف: لوکاکوکولین-دانیلو ارکولینی، ترجمه: دکتر سید علی مرتضوی-احمدرضا بهرامی-علیرضا صادقی-بلال صادقی، تاریخ نشر: بهار 1390 

 هتمام نويسندگان اين کتاب بر تلفيق دو فناوری باستانی و فرا مدرن برای معرفی مقايسه‌ای کاربرد تکنيک‌های مولکولی در صنايع تخميری بوده است. لذا ساختار کتاب به نحوی است که ظرفيت روش‌های مبتنی بر اسيد نوکلئيک را در تشخيص و توصيف فلور ميکروبی موجود در جمعيت‌هايي که کمتر مورد مطالعه قرار گرفته‌اند به خواننده معرفی می‌نمايد. به طور خلاصه در فصل نخست اين کتاب به معرفی مهم‌ترين تکنيک‌های مولکولی مؤثر در بوم‌شناسی ميکروبی مواد غذايي تخميری پرداخته شده و
در فصل‌های بعدی ضمن ارائه نتايج حاصل از اين تکنيک‌ها برای مهم‌ترين فراورده‌های تخميری نظير لبنيات، گوشت‌های تخميری، خميرترش، سبزيجات تخمير شده و ساير فراورده‌های تخميری در سه فصل انتهايي کتاب، مزايای عمده و بعضا محدوديت‌های اين تکنيک‌ها ارائه گرديده‌ و دانش داده‌پردازی زيستی و اُمیکس‌ها نيز به عنوان بخشی از زيست‌شناسی پنهان برای درک وقايع، مهندسی ژنتيک و بهينه‌سازی فرايندهای تخميری معرفی شده‌اند.

کتاب های دانشکده

صندوق قرض الحسنه دانشکده کشاورزی

ویدئوها و وبینارهای آموزشی

وبینارها مصاحبه ها

وبینارها

مصاحبه ها

نشریات علمی و پژوهشی

2500 دانشجو
116 عضو هیات علمی
11875 دانش آموخته
90 دانشجوی بین المللی
188 رشته/مقطع تحصیلی
10 گروه آموزشی