1. اخبار دانشکده
  2. جلسات دفاع
  3. همایش ها
  4. مدیریت توسعه
  5. انجمن های علمی
  6. پیوندها

همه اخبار

همه جلسات دفاع

چهارشنبه, 27 آذر 1398 09:36

افتتاحیه همایش تخصصی ملی امنیت غذایی و رونق تولید به میزبانی گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، صبح امروز چهارشنبه 27 آذر ماه 1398، برگزار شد. در افتتاحیه این همایش،...

دوشنبه, 25 آذر 1398 04:44

یکشنبه 24 آذر 1398

همه همایش ها

چهارشنبه, 01 شهریور 1402 11:27

آشنایی با دوره کارآموزی بلندمدت فرصتی استثنایی برای ورود دانشجویان به بازار کار کارآموزی بلند مدت، یک دوره یکساله حضور دانشجویان دانشگاه فردوسی در صنایع و شرکت‌های مرتبط با حوزه رشته‌های آن‌ها...

سه شنبه, 20 آذر 1397 09:57

1- بیماری زوال و خشکیدگی درختان مو در تاکستان ها این بیماری که در منطقه شیوع زیادی دارد با نام محلی کور چشمه در بین زارعین شناخته شده است. علایم بیماری کندی رشد، دیر سبز شدن درخت در بهار، عقب ماندگی...

دوشنبه, 15 مرداد 1397 08:12

معرفی همكاران مركز مسئول توسعه و انتقال فناوری: آقای دكتر جلال برادران مطیع كارشناس مركز: برنامه استراتژیک دفتر ارتباط با جامعه دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد 1- چشم انداز دفتر ارتباط با جامعه...

همه مطالب

شنبه, 16 آذر 1398 06:10

با وجود امکانات آموزشی - رفاهی بسیاری که در دانشگاه و دانشکده وجود دارد، اطلاع از این امکانات موجب استفاده و بهره برداری بیشتر دانشجویان در طول تحصیل خواهد شد. انجمن های علمی دانشکده کشاورزی با هدف...

دوشنبه, 11 آذر 1398 04:21

انجمن علمی به عنوان یک تشکل خودجوش که بدنه‌ی اصلی آن دانشجویان هستند امکانی برای فعالیت داوطلبانه دانشجویان در جهت پیشبرد اهداف علمی و توسعه دانش‌های نوین و تخصصی در دانشگاه است. به نوعی فعالیت...

همه مطالب

اطلاعیه‌های آموزش

اصول

تالیف: آر. پائول سینگ-دنیس آر. هلدمان، ترجمه: دکتر سید علی مرتضوی-دکتر علی اکبر سیف کردی-مهندس علیرضا صادقی-مهندس علی اکبر غلامحسین پور، تاریخ نشر: تابستان 1391 (چاپ دوم)

صنعت غذا از صنايع بزرگ جهاني بوده و از تجارت‌هاي بزرگ جهاني در آمده است. سرعت رشد اين صنعت آنقدر زياد است كه با توجه به جمعيت جهان گام‌هاي رشد خود را سريع تركرده است. پيشرفت هايي كه در تمام زمينه‌هاي كشاورزي در جهان وجود داشته به هيچ عنوان به سطح رشد اين صنعت نمي‌رسد. مصرف مواد غذايي توسط مردم جهان نه تنها بايد از لحاظ اطمينان مناسب باشد، بلكه بايد كيفيت، مناسب بودن و همچنين سلامت كلي نيز مناسب باشد.بيشتر عمليات‌هاي فرآيندي، يك مسير از مواد اوليه تا محصول نهايي را طي مي‌كند و همگي از نظر كمي‌، به تخصصي مهندسي احتياج دارد تا يك موازنه موفق جهت ايجاد كيفيت مناسب و بهبود امنيت غذايي و مدت زمان ماندگاري داشته باشيم.مهندسي صنايع غذايي شامل تمام اصول مهندسي كلاسيك شامل ترموديناميك، جريان سيالات و موازنه جرم و انرژي است به علاوه فرآيندهاي بيولوژيكي، و فيزيكوشيميايي و علم مواد نيز در اين مهندسي شركت دارند. درك مهندسي كه در فرآيندهاي غذايي ما شركت مي‌كند در رشد اين صنعت حياتي است و در آموزش علوم غذايي نه تنها در مقاطع كارشناسي، بلكه در مقاطع تحصيلات تكميلي لازم است كه اين مبحث حتماً وجود داشته باشد.

کتاب های دانشکده

صندوق قرض الحسنه دانشکده کشاورزی

ویدئوها و وبینارهای آموزشی

وبینارها مصاحبه ها

وبینارها

مصاحبه ها

نشریات علمی و پژوهشی

2500 دانشجو
116 عضو هیات علمی
11875 دانش آموخته
90 دانشجوی بین المللی
188 رشته/مقطع تحصیلی
10 گروه آموزشی