1. اخبار دانشکده
  2. جلسات دفاع
  3. همایش ها
  4. مدیریت توسعه
  5. انجمن های علمی
  6. پیوندها

همه اخبار

همه جلسات دفاع

چهارشنبه, 27 آذر 1398 09:36

افتتاحیه همایش تخصصی ملی امنیت غذایی و رونق تولید به میزبانی گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، صبح امروز چهارشنبه 27 آذر ماه 1398، برگزار شد. در افتتاحیه این همایش،...

دوشنبه, 25 آذر 1398 04:44

یکشنبه 24 آذر 1398

همه همایش ها

چهارشنبه, 01 شهریور 1402 11:27

آشنایی با دوره کارآموزی بلندمدت فرصتی استثنایی برای ورود دانشجویان به بازار کار کارآموزی بلند مدت، یک دوره یکساله حضور دانشجویان دانشگاه فردوسی در صنایع و شرکت‌های مرتبط با حوزه رشته‌های آن‌ها...

سه شنبه, 20 آذر 1397 09:57

1- بیماری زوال و خشکیدگی درختان مو در تاکستان ها این بیماری که در منطقه شیوع زیادی دارد با نام محلی کور چشمه در بین زارعین شناخته شده است. علایم بیماری کندی رشد، دیر سبز شدن درخت در بهار، عقب ماندگی...

دوشنبه, 15 مرداد 1397 08:12

معرفی همكاران مركز مسئول توسعه و انتقال فناوری: آقای دكتر جلال برادران مطیع كارشناس مركز: برنامه استراتژیک دفتر ارتباط با جامعه دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد 1- چشم انداز دفتر ارتباط با جامعه...

همه مطالب

شنبه, 16 آذر 1398 06:10

با وجود امکانات آموزشی - رفاهی بسیاری که در دانشگاه و دانشکده وجود دارد، اطلاع از این امکانات موجب استفاده و بهره برداری بیشتر دانشجویان در طول تحصیل خواهد شد. انجمن های علمی دانشکده کشاورزی با هدف...

دوشنبه, 11 آذر 1398 04:21

انجمن علمی به عنوان یک تشکل خودجوش که بدنه‌ی اصلی آن دانشجویان هستند امکانی برای فعالیت داوطلبانه دانشجویان در جهت پیشبرد اهداف علمی و توسعه دانش‌های نوین و تخصصی در دانشگاه است. به نوعی فعالیت...

همه مطالب

اطلاعیه‌های آموزش

زیست فناتدوین و گردآوری: دکتر فخری شهیدی-دکتر فریده طباطبایی یزدی-مهندس علیرضا صادقی-مهندس علی اکبر غلامحسین پور، تاریخ نشر: پاییز1389

کتاب "زيست‌فناوری کاربردی در صنايع غذايي" مشتمل بر سه بخش "بيوشيمی تخمير، ميکروبيولوژی تخمير و برخی از مهم‌ترين فراورده‌های زيست‌فناوری در صنايع غذايي" می‌باشد که با نگاهی تازه و کاربردی به مفاهيم مطرح شده می‌تواند مورد استفاده دانشجويان، محققان و
به طور کلی متوليان امر فرآوری مواد غذايي قرار گيرد. در بخش نخست اين کتاب، بيوشيمی تخمير به منظور درک عميق‌تر فرايندهای تخميری مورد بررسی قرار می‌گيرد. از ديدگاه بيوشيمي، تخمير نوعي فرايند توليد انرژي محسوب می‌شود كه در آن تركيبات آلي به عنوان دهنده و گيرندة الكترون عمل مي‌كنند. در بخش دوم، مهم‌ترين اصول ميکروبيولوژی حاکم بر تخمير به‌عنوان زيربنای زيست‌فناوری ميکروبی ارائه می‌گردد. از ديدگاه ميكروبيولوژي صنعتي نيز واژه تخمير براي مقادير زيادي از سلول‌ها كه تحت شرايط هوازي و بي‌هوازي درون فرمانتور يا بيوراكتور رشد كرده‌اند به كار مي‌رود. در مجموع دو بخش ابتدايي کتاب، خواننده را قادر خواهد ساخت تا سرفصل‌های ارائه شده در بخش سوم را با نگاه عميق‌تری مطالعه نمايد. در بخش سوم، ضمن بازنگري و خلاصه کردن فرايندهاي توليد بعضی از متداول‌ترين فراورده‌هاي بيوتکنولوژي مواد غذايي، برخي از ويژگي‌هاي تغذيه‌اي اين نوع غذاها و پيشرفت‌هايي که در توليد آنها به وجود آمده به صورت شفاف بيان شده است.

کتاب های دانشکده

صندوق قرض الحسنه دانشکده کشاورزی

ارزشیابی دروس

ارزشیابی دروس عملی در نیمسال دوم 1402 ارزشیابی دروس عملی در نیمسال دوم 1402

ویدئوها و وبینارهای آموزشی

وبینارها مصاحبه ها

وبینارها

مصاحبه ها

نشریات علمی و پژوهشی

2500 دانشجو
116 عضو هیات علمی
11875 دانش آموخته
90 دانشجوی بین المللی
188 رشته/مقطع تحصیلی
10 گروه آموزشی