1. اخبار دانشکده
  2. جلسات دفاع
  3. همایش ها
  4. مدیریت توسعه
  5. انجمن های علمی
  6. پیوندها

همه اخبار

همه جلسات دفاع

چهارشنبه, 27 آذر 1398 09:36

افتتاحیه همایش تخصصی ملی امنیت غذایی و رونق تولید به میزبانی گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، صبح امروز چهارشنبه 27 آذر ماه 1398، برگزار شد. در افتتاحیه این همایش،...

دوشنبه, 25 آذر 1398 04:44

یکشنبه 24 آذر 1398

همه همایش ها

چهارشنبه, 01 شهریور 1402 11:27

آشنایی با دوره کارآموزی بلندمدت فرصتی استثنایی برای ورود دانشجویان به بازار کار کارآموزی بلند مدت، یک دوره یکساله حضور دانشجویان دانشگاه فردوسی در صنایع و شرکت‌های مرتبط با حوزه رشته‌های آن‌ها...

سه شنبه, 20 آذر 1397 09:57

1- بیماری زوال و خشکیدگی درختان مو در تاکستان ها این بیماری که در منطقه شیوع زیادی دارد با نام محلی کور چشمه در بین زارعین شناخته شده است. علایم بیماری کندی رشد، دیر سبز شدن درخت در بهار، عقب ماندگی...

دوشنبه, 15 مرداد 1397 08:12

معرفی همكاران مركز مسئول توسعه و انتقال فناوری: آقای دكتر جلال برادران مطیع كارشناس مركز: برنامه استراتژیک دفتر ارتباط با جامعه دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد 1- چشم انداز دفتر ارتباط با جامعه...

همه مطالب

شنبه, 16 آذر 1398 06:10

با وجود امکانات آموزشی - رفاهی بسیاری که در دانشگاه و دانشکده وجود دارد، اطلاع از این امکانات موجب استفاده و بهره برداری بیشتر دانشجویان در طول تحصیل خواهد شد. انجمن های علمی دانشکده کشاورزی با هدف...

دوشنبه, 11 آذر 1398 04:21

انجمن علمی به عنوان یک تشکل خودجوش که بدنه‌ی اصلی آن دانشجویان هستند امکانی برای فعالیت داوطلبانه دانشجویان در جهت پیشبرد اهداف علمی و توسعه دانش‌های نوین و تخصصی در دانشگاه است. به نوعی فعالیت...

همه مطالب

اطلاعیه‌های آموزش

×

توجه

Lack of access rights - File 'http:/news.um.ac.ir/images/newsicon/habebey.jpg'
Lack of access rights - File 'http:/news.um.ac.ir/uploading/main/312/098.jpg'
دوشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۶

 

انتخاب مقاله استاد دانشگاه فردوسی مشهد، مقاله برتر نوزدهمين همايش بين المللی فرآوری و تكنولوژی مواد غذايی ICFPT2017

مقاله دكتر محمد باقر حبيبي نجفي استاد گروه علوم و صنايع غذايی دانشگاه فردوسی مشهد و دو دانشجوي دكتري تحت سرپرستي ايشان خانم ها سعيده سادات فاطمي زاده و مريم توكلي در نوزدهمين همايش بين المللي فرآوري و تكنولوژي مواد غذايي كه در 6 و 7 شهريور ماه سال جاري در كشور فرانسه برگزار گرديد به عنوان مقاله برتر شناخته شد.

آكادمي جهاني علوم، مهندسي و تكنولوژي (WASET) با هدف بهره گيري از ديدگاه هاي علمي محققين و انتقال دستاوردهاي پژوهشي به ديگر محققين و علاقمندان كشورهاي مختلف، اقدام به برگزاري همايش هاي سالانه متعدد در زمينه هاي مختلف علوم، مهندسي و تكنولوژي از جمله علوم و صنايع غذايي مي نمايد.

در نوزدهمين همايش بين المللي فرآوري و تكنولوژي مواد غذايي كه در شهر پاريس كشور فرانسه برگزار گرديد، مقاله حاصل از طرح شماره 2 آقاي دكتر محمد باقر حبيبي نجفي و همكاران تحت عنوان “ Effect Of Fat Percentage and Prebiotic Composition on Proteolysis, ACE – Inhibitory and Antioxidant Activity on Probiotic Yogurt’ كه به عنوان سخنراني كليدي از طرف كميته علمي برگزار كننده همايش معرفي شده بود توانست بين بيش از 50 مقاله در ارزيابي مقالات ارائه شده توسط كميته داوران بيشترين امتياز را كسب نمايد و به عنوان مقاله برتر همايش انتخاب گردد.

098

کتاب های دانشکده

ویدئوها و وبینارهای آموزشی

وبینارها مصاحبه ها

وبینارها

مصاحبه ها

نشریات علمی و پژوهشی

صندوق قرض الحسنه دانشکده کشاورزی

1891 دانشجو
118 عضو هیات علمی
13560 دانش آموخته
39 دانشجوی بین المللی
188 رشته/مقطع تحصیلی
10 گروه آموزشی