1. اخبار دانشکده
  2. جلسات دفاع
  3. همایش ها
  4. مدیریت توسعه
  5. انجمن های علمی
  6. پیوندها

همه اخبار

همه جلسات دفاع

چهارشنبه, 27 آذر 1398 09:36

افتتاحیه همایش تخصصی ملی امنیت غذایی و رونق تولید به میزبانی گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، صبح امروز چهارشنبه 27 آذر ماه 1398، برگزار شد. در افتتاحیه این همایش،...

دوشنبه, 25 آذر 1398 04:44

یکشنبه 24 آذر 1398

همه همایش ها

چهارشنبه, 01 شهریور 1402 11:27

آشنایی با دوره کارآموزی بلندمدت فرصتی استثنایی برای ورود دانشجویان به بازار کار کارآموزی بلند مدت، یک دوره یکساله حضور دانشجویان دانشگاه فردوسی در صنایع و شرکت‌های مرتبط با حوزه رشته‌های آن‌ها...

سه شنبه, 20 آذر 1397 09:57

1- بیماری زوال و خشکیدگی درختان مو در تاکستان ها این بیماری که در منطقه شیوع زیادی دارد با نام محلی کور چشمه در بین زارعین شناخته شده است. علایم بیماری کندی رشد، دیر سبز شدن درخت در بهار، عقب ماندگی...

دوشنبه, 15 مرداد 1397 08:12

معرفی همكاران مركز مسئول توسعه و انتقال فناوری: آقای دكتر جلال برادران مطیع كارشناس مركز: برنامه استراتژیک دفتر ارتباط با جامعه دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد 1- چشم انداز دفتر ارتباط با جامعه...

همه مطالب

شنبه, 16 آذر 1398 06:10

با وجود امکانات آموزشی - رفاهی بسیاری که در دانشگاه و دانشکده وجود دارد، اطلاع از این امکانات موجب استفاده و بهره برداری بیشتر دانشجویان در طول تحصیل خواهد شد. انجمن های علمی دانشکده کشاورزی با هدف...

دوشنبه, 11 آذر 1398 04:21

انجمن علمی به عنوان یک تشکل خودجوش که بدنه‌ی اصلی آن دانشجویان هستند امکانی برای فعالیت داوطلبانه دانشجویان در جهت پیشبرد اهداف علمی و توسعه دانش‌های نوین و تخصصی در دانشگاه است. به نوعی فعالیت...

همه مطالب

اطلاعیه‌های آموزش

×

توجه

Lack of access rights - File 'http:/news.um.ac.ir/images/newsicon/801067.jpg'
Lack of access rights - File 'http:/news.um.ac.ir/uploading/main/312/801066.jpg'
Lack of access rights - File 'http:/news.um.ac.ir/uploading/main/312/801065.jpg'
Lack of access rights - File 'http:/news.um.ac.ir/uploading/main/312/801064.jpg'
ارسال شده در تاریخ :

 

برگزاری رویداد استارتاپ ویکند غذا در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد

افتتاحیه رویداد استارتاپ ویکند غذا با حضور پرشور شرکت‌کنندگان و علاقه‌مندان در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

130 شرکت‌کننده در این رویداد ضمن آماده‌سازی برای ایده پردازی، ایده‌های خود در مدت 1 دقیقه ارائه نمودند و پس‌ازآن از بین 44 ایده ارائه‌شده، 14 ایده بارأی گیری شرکت‌کنندگان انتخاب و گروه سازی حول ایده‌های منتخب شکل گرفت.

یکی از اتفاقات خوب این رویداد در افتتاحیه حضور کارآفرینان و صنعت گران و ارائه یک سخنرانی جذاب از سوی کارآفرین برتر سرکار خانم غفار نیا بود.

در روز دوم گروه‌های حاضر در رویداد استارتاپ ویکند غذا در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد باراهنمایی (مربیان) حاضر در محل کارگروه‌ها ضمن شرکت در کارگاه‌های آموزشی و کاربردی به فعالیت تیمی تا عصر روز سوم رویداد پرداختند.

در پایان روز سوم، مراسم اختتامیه این رویداد با برنامه‌های متنوع ازجمله سخنرانی، داوری و یوگا خنده آغاز شد که در سخنرانی پایانی رئیس سازمان بسیج علمی، جانشین بنیاد نخبگان خراسان رضوی از حمایت‌ها و تسهیلات خود برای نوآوری و کارآفرینی خبر دادند.

در بخش داوری هر یک از گروه‌ها مجموعاً به مدت 10 دقیقه به ارائه طرح‌های خود پرداختند و پس از داوری، سه گروه برتر به ترتیب گروه آناناس، گلدونه و سیبو اول تا سوم شدند؛ که جوایز ارزنده‌ای ازجمله 6 میلیون جایزه نقدی و پذیرش در شتاب‌دهنده و شرکت در کارگاه‌های توانمندسازی به 3 گروه برتر اهدا شد و به انتخاب هیئت‌داوران گروه میتامیوه نیز به‌عنوان گروه شایسته تقدیر معرفی شد.

لازم به ذکر است این رویداد که توسط گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی و ستاد فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با همکاری سازمان بسیج علمی و فناوری استان خراسان رضوی، مرکز نوآوری و کارآفرینی تک، شرکت شهرک‌های صنعتی و در تاریخ 8 الی 10 آذرماه سال 96 برگزار شد.

801066

801065

801064

.

.

کتاب های دانشکده

صندوق قرض الحسنه دانشکده کشاورزی

ویدئوها و وبینارهای آموزشی

وبینارها مصاحبه ها

وبینارها

مصاحبه ها

نشریات علمی و پژوهشی

2500 دانشجو
116 عضو هیات علمی
11875 دانش آموخته
90 دانشجوی بین المللی
188 رشته/مقطع تحصیلی
10 گروه آموزشی