1. اخبار دانشکده
  2. جلسات دفاع
  3. همایش ها
  4. مدیریت توسعه
  5. انجمن های علمی
  6. پیوندها

همه اخبار

همه جلسات دفاع

چهارشنبه, 27 آذر 1398 09:36

افتتاحیه همایش تخصصی ملی امنیت غذایی و رونق تولید به میزبانی گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، صبح امروز چهارشنبه 27 آذر ماه 1398، برگزار شد. در افتتاحیه این همایش،...

دوشنبه, 25 آذر 1398 04:44

یکشنبه 24 آذر 1398

همه همایش ها

چهارشنبه, 01 شهریور 1402 11:27

آشنایی با دوره کارآموزی بلندمدت فرصتی استثنایی برای ورود دانشجویان به بازار کار کارآموزی بلند مدت، یک دوره یکساله حضور دانشجویان دانشگاه فردوسی در صنایع و شرکت‌های مرتبط با حوزه رشته‌های آن‌ها...

سه شنبه, 20 آذر 1397 09:57

1- بیماری زوال و خشکیدگی درختان مو در تاکستان ها این بیماری که در منطقه شیوع زیادی دارد با نام محلی کور چشمه در بین زارعین شناخته شده است. علایم بیماری کندی رشد، دیر سبز شدن درخت در بهار، عقب ماندگی...

دوشنبه, 15 مرداد 1397 08:12

معرفی همكاران مركز مسئول توسعه و انتقال فناوری: آقای دكتر جلال برادران مطیع كارشناس مركز: برنامه استراتژیک دفتر ارتباط با جامعه دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد 1- چشم انداز دفتر ارتباط با جامعه...

همه مطالب

شنبه, 16 آذر 1398 06:10

با وجود امکانات آموزشی - رفاهی بسیاری که در دانشگاه و دانشکده وجود دارد، اطلاع از این امکانات موجب استفاده و بهره برداری بیشتر دانشجویان در طول تحصیل خواهد شد. انجمن های علمی دانشکده کشاورزی با هدف...

دوشنبه, 11 آذر 1398 04:21

انجمن علمی به عنوان یک تشکل خودجوش که بدنه‌ی اصلی آن دانشجویان هستند امکانی برای فعالیت داوطلبانه دانشجویان در جهت پیشبرد اهداف علمی و توسعه دانش‌های نوین و تخصصی در دانشگاه است. به نوعی فعالیت...

همه مطالب

اطلاعیه‌های آموزش

چهارشنبه 2 آبان 1397

در راستای تعامل و همکاری های منطقه ای دانشگاه فردوسی مشهد با سایر دانشگاههای جهان و با هماهنگی واحد بین الملل دانشجویان غیر فارسی زبان رئیس، معاونان و جمعی,از اعضاء هیات علمی دانشگاه حماه سوریه به اتفاق آقای دکتر احسان قبول در روز سه شنبه مورخه 25/7/97 از روند کاری و فعالیت های واحد ویژه صنایع غذایی بازدید کردند. در این بازدید آقای دکتر مصطفی مظاهری مدیر گروه علوم و رئیس واحد ویژه صنایع غذایی بیان نمودند که هدف از ایجاد و تاسیس این واحدها در راستای دانشگاههای کارآفرین و تولید محصولات سلامتی بخش از نظر عملکردی و تغذیه ای است. در حال حاضر از ۶ واحد فعال در این مجموعه، واحد تحقیق و توسعه آرد و نان، نان با سبوس فرآوری شده ۱۲% و لواش۶% با کاهش ۸۰ درصدی اسید فیتیک برای جذب بیشتر کلسیم، آهن، فسفر و روی ، کاهش آکریل آمید با کاهش درجه حرارت و کاهش زمان پخت و حرارت غیر مستقیم، بدون آلودگی های میکروبی و افزایش فیبر محلول برای تحرکات بیشتر دستگاههای گوارشی و جلوگیری از سرطان کولن و ... را در دستور کار خود دارد. بازدید این بخش همزمان با تولید سنگک سبوس دار فرآوری شده ۱۲% ، با استقبال گرم بازدیدکنندگان مواجه گردید.

هیئت بازدید کننده همچنین از واحد تحقیق و توسعه فرآورده های لبنی بازدید و از روند تولید و فرآوری محصولات لبنی با استفاده از شیر تولید شده در واحد گاوداری گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی بدون هیچگونه افزودنی و نگهدارنده مطلع و در جریان ارتباط صنعت و دانشگاه قرار گرفتند.

واحدهای فعال در این گروه توانسته است چندین دانشجوی دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی را در حین و بعد از فارغ التحصیلی در گروههای تخصصی مربوط به هر واحد به کار گیرد و مشکلات مطروحه صنعت را بررسی و راهکارهای علمی مناسب را ارایه نماید

در ادامه بر ارتباط و همکاری تنگاتنگ گروه آگروتکنولوژی دانشکده کشاورزی در تولید محصولات ارگانیک همانند گوجه فرنگی اشاره گردید که منجر به تولید محصولات جانبی همانند رب گوجه فرنگی سالم گردید.

واحدهای تولید شکلات و سس هر کدام با ۳ دانشجوی دکتری و کارشناسی ارشد از واحدهای فعال دیگری بودند که هدف از ایجاد آنها تولید محصولات با فیبر و پروتئین بالا و فرمولاسیون های جدید شکلات برای استفاده سربازان است که بسیار مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.

1

5 

کتاب های دانشکده

صندوق قرض الحسنه دانشکده کشاورزی

ویدئوها و وبینارهای آموزشی

وبینارها مصاحبه ها

وبینارها

مصاحبه ها

نشریات علمی و پژوهشی

2500 دانشجو
116 عضو هیات علمی
11875 دانش آموخته
90 دانشجوی بین المللی
188 رشته/مقطع تحصیلی
10 گروه آموزشی