1. اخبار دانشکده
  2. جلسات دفاع
  3. همایش ها
  4. مدیریت توسعه
  5. انجمن های علمی
  6. پیوندها

همه اخبار

همه جلسات دفاع

چهارشنبه, 27 آذر 1398 09:36

افتتاحیه همایش تخصصی ملی امنیت غذایی و رونق تولید به میزبانی گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، صبح امروز چهارشنبه 27 آذر ماه 1398، برگزار شد. در افتتاحیه این همایش،...

دوشنبه, 25 آذر 1398 04:44

یکشنبه 24 آذر 1398

همه همایش ها

چهارشنبه, 01 شهریور 1402 11:27

آشنایی با دوره کارآموزی بلندمدت فرصتی استثنایی برای ورود دانشجویان به بازار کار کارآموزی بلند مدت، یک دوره یکساله حضور دانشجویان دانشگاه فردوسی در صنایع و شرکت‌های مرتبط با حوزه رشته‌های آن‌ها...

سه شنبه, 20 آذر 1397 09:57

1- بیماری زوال و خشکیدگی درختان مو در تاکستان ها این بیماری که در منطقه شیوع زیادی دارد با نام محلی کور چشمه در بین زارعین شناخته شده است. علایم بیماری کندی رشد، دیر سبز شدن درخت در بهار، عقب ماندگی...

دوشنبه, 15 مرداد 1397 08:12

معرفی همكاران مركز مسئول توسعه و انتقال فناوری: آقای دكتر جلال برادران مطیع كارشناس مركز: برنامه استراتژیک دفتر ارتباط با جامعه دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد 1- چشم انداز دفتر ارتباط با جامعه...

همه مطالب

شنبه, 16 آذر 1398 06:10

با وجود امکانات آموزشی - رفاهی بسیاری که در دانشگاه و دانشکده وجود دارد، اطلاع از این امکانات موجب استفاده و بهره برداری بیشتر دانشجویان در طول تحصیل خواهد شد. انجمن های علمی دانشکده کشاورزی با هدف...

دوشنبه, 11 آذر 1398 04:21

انجمن علمی به عنوان یک تشکل خودجوش که بدنه‌ی اصلی آن دانشجویان هستند امکانی برای فعالیت داوطلبانه دانشجویان در جهت پیشبرد اهداف علمی و توسعه دانش‌های نوین و تخصصی در دانشگاه است. به نوعی فعالیت...

همه مطالب

اطلاعیه‌های آموزش

شنبه 15 در 1397

جناب آقای دکتر سورنا ستاری معاون محترم  علمی و فناوری ریاست جمهوری و هیئت همراه روز دوشنبه 10 دی ماه 97 به همراه ریاست محترم دانشگاه از مجتمع آموزشی و پژوهشی صنایع غذایی دانشکده کشاورزی بازدید کردند. در طی این بازدید آقای دکتر مظاهری طهرانی به عنوان رئیس مجتمع توضیحاتی را در خصوص اهداف احداث و اهمیت وجود این پایلوت ها بیان نمودند؛ به گفته ایشان: این مجتمع به عنوان اولین مدل و ارتباط واقعی بین صنعت و دانشگاه با مشارکت بخش خصوصی ایجاد شده است که می تواند در مهیا کردن شرایط ارائه آموزش های کاربردی و تولید دانش فنی بسیار موثر باشد.

همچنین آقای دکتر مظاهری افزود: در این مدت کوتاه پایلوت لبنیات با تولید بیش از 20 محصول سالم مشغول به فعالیت است. پایلوت نان با تولید سبوس فراوری شده اقدام به تولید نان های سنگک و لواش سبوس دار نموده اند. پایلوت صمغ های بومی نیز با مسئولیت آقای دکتر محمد علی رضوی به عنوان شرکت دانش بنیان در حال راه اندازی می باشد. پایلوت میوه و سبزی با تکمیل و نصب خطوط رب و آبلیمو در سال جاری اقدام به تولید رب سالم از گوجه سالم مزرعه دانشگاه نمودند و در پایلوت شکلات چندین پروژه تحقیقاتی برای تولید انواع شکلات های سلامتی بخش را به سرانجام رسانده اند که هم اکنون 5 نوع محصول نوع آورانه را در این زمینه آماده تولید دارند و پایلوت تولید انواع سس، بستنی، میوه خشک، شیرینی و گوشت نیز با همکاری دانشجویان و بخش خصوصی در حال راه اندازی می باشد.

خبر مرتبط: حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه فردوسی مشهد

کتاب های دانشکده

صندوق قرض الحسنه دانشکده کشاورزی

ویدئوها و وبینارهای آموزشی

وبینارها مصاحبه ها

وبینارها

مصاحبه ها

نشریات علمی و پژوهشی

2500 دانشجو
116 عضو هیات علمی
11875 دانش آموخته
90 دانشجوی بین المللی
188 رشته/مقطع تحصیلی
10 گروه آموزشی