1. اخبار دانشکده
  2. جلسات دفاع
  3. همایش ها
  4. مدیریت توسعه
  5. انجمن های علمی
  6. پیوندها

همه اخبار

همه جلسات دفاع

چهارشنبه, 27 آذر 1398 09:36

افتتاحیه همایش تخصصی ملی امنیت غذایی و رونق تولید به میزبانی گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، صبح امروز چهارشنبه 27 آذر ماه 1398، برگزار شد. در افتتاحیه این همایش،...

دوشنبه, 25 آذر 1398 04:44

یکشنبه 24 آذر 1398

همه همایش ها

چهارشنبه, 01 شهریور 1402 11:27

آشنایی با دوره کارآموزی بلندمدت فرصتی استثنایی برای ورود دانشجویان به بازار کار کارآموزی بلند مدت، یک دوره یکساله حضور دانشجویان دانشگاه فردوسی در صنایع و شرکت‌های مرتبط با حوزه رشته‌های آن‌ها...

سه شنبه, 20 آذر 1397 09:57

1- بیماری زوال و خشکیدگی درختان مو در تاکستان ها این بیماری که در منطقه شیوع زیادی دارد با نام محلی کور چشمه در بین زارعین شناخته شده است. علایم بیماری کندی رشد، دیر سبز شدن درخت در بهار، عقب ماندگی...

دوشنبه, 15 مرداد 1397 08:12

معرفی همكاران مركز مسئول توسعه و انتقال فناوری: آقای دكتر جلال برادران مطیع كارشناس مركز: برنامه استراتژیک دفتر ارتباط با جامعه دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد 1- چشم انداز دفتر ارتباط با جامعه...

همه مطالب

شنبه, 16 آذر 1398 06:10

با وجود امکانات آموزشی - رفاهی بسیاری که در دانشگاه و دانشکده وجود دارد، اطلاع از این امکانات موجب استفاده و بهره برداری بیشتر دانشجویان در طول تحصیل خواهد شد. انجمن های علمی دانشکده کشاورزی با هدف...

دوشنبه, 11 آذر 1398 04:21

انجمن علمی به عنوان یک تشکل خودجوش که بدنه‌ی اصلی آن دانشجویان هستند امکانی برای فعالیت داوطلبانه دانشجویان در جهت پیشبرد اهداف علمی و توسعه دانش‌های نوین و تخصصی در دانشگاه است. به نوعی فعالیت...

همه مطالب

اطلاعیه‌های آموزش

سه شنبه 24 اردیبهشت 1398

روز یکشنبه 22 اردیبهشت ماه 1398 با حضور دکتر بهرامی معاون پژوهش و فناوری، دکتر مهارتی مدیر برنامه، بودجه و نظارت راهبردی دانشگاه فردوسی مشهد، هیات رئیسه دانشکده کشاورزی، مهندس حسینی مدیر عامل شرکت صنایع قهوه پارت سازان (مولتی کافه)، مدیر و اعضای هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد و جمعی ازدیگر از مسئولان حوزه پژوهشی و ارتباط با صنعت  دانشگاه فردوسی مشهد  و کارکنان مجموعه ی مولتی کافه، ضمن افتتاح مرکز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی،  تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی جهت افزایش سطح تعاملات و همکاری های دوجانبه به امضا رسید.

در این مراسم، دکتر بهرامی با تاکید بر ضرورت نوآوری و تجاری سازی، همکاری دوجانبه‏ی صنعت و دانشگاه را راهکار بهینه جهت استفاده از توان علمی متخصصان، افزایش تعاملات بین المللی و توسعه و رونق صنعت دانسته، ابراز امیدواری کرد که مجموعه‏ی صنایع قهوه پارت سازان به عنوان مجموعه ای که با توجه به  ضرورت همراهی علم و پژوهش در عرصه های تجاری به موفقیت های ارزشمندی دست یافته است، با استمرار همکاری دوسویه با دانشگاه بیش از پیش در سطح کشور و جهان افتخار آفرین باشد.

مرکز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی با مشارکت شرکت مولتی کافه برای نخستین بار در کشور در دانشکده کشاورزی راه اندازی شده است. در این مرکز با بهره گیری از دانش و تجربه متخصصان دانشگاه و صنعت، از  هم افزایی علوم حسی و شناختی در راستای بهینه سازی زنجیره ی تولید تا عرضه مواد غذایی سالم، فراسودمند و نوظهور (ازجمله محصولات کم چرب، کم شیرین، کم نمک و نوشیدنی های فراسودمند)، با تأکید بر اهمیت رفتار مصرف کننده و ترجیحات ذهنی و رفتاری در این مرکز استفاده خواهد شد. این مرکز در راستای ایجاد مرجعیت علمی جهانی، توجه به سند علوم و فناوری های شناختی برگرفته شده از نقشه ی جامع علمی کشور، ارتباط موثر با صنایع  و ارایه خدمات در زمینه ارزیابی‏های حسی و شناختی مواد غذایی با بهره گیری از توان اعضای هیات علمی گروه صنایع غذایی و سایر متخصصان دانشگاه فردوسی مشهد و تعاملات علمی و پژوهشی  بین المللی فعالیت خواهد کرد.

IMG 7087

IMG 7130

photo 2019-05-14 09-04-36

کتاب های دانشکده

صندوق قرض الحسنه دانشکده کشاورزی

ویدئوها و وبینارهای آموزشی

وبینارها مصاحبه ها

وبینارها

مصاحبه ها

نشریات علمی و پژوهشی

2500 دانشجو
116 عضو هیات علمی
11875 دانش آموخته
90 دانشجوی بین المللی
188 رشته/مقطع تحصیلی
10 گروه آموزشی