دوشنبه 21 مهر 1399
با ابلاغ قرارداد پژوهشی پسادکتری از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، میزبان خانم مهندس شکوفه تازیکی به عنوان پژوهشگر و محقق این دوره می باشد. همچنین آقای دکترسید محمد علی رضوی، عضو هیات علمی گروه مذکور، راهنمایی و هدایت این دوره را برعهده خواهد داشت.
«خصوصیات رئولوژی و خواص عملکردی هیدروکلوئیدهای غذایی در حضور نشاسته» موضوعی است که در این دوره مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته و دستاوردهای آن منتشر خواهد گردید.