1. اخبار دانشکده
  2. جلسات دفاع
  3. همایش ها
  4. مدیریت توسعه
  5. انجمن های علمی
  6. پیوندها

همه اخبار

همه جلسات دفاع

چهارشنبه, 27 آذر 1398 09:36

افتتاحیه همایش تخصصی ملی امنیت غذایی و رونق تولید به میزبانی گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، صبح امروز چهارشنبه 27 آذر ماه 1398، برگزار شد. در افتتاحیه این همایش،...

دوشنبه, 25 آذر 1398 04:44

یکشنبه 24 آذر 1398

همه همایش ها

چهارشنبه, 01 شهریور 1402 11:27

آشنایی با دوره کارآموزی بلندمدت فرصتی استثنایی برای ورود دانشجویان به بازار کار کارآموزی بلند مدت، یک دوره یکساله حضور دانشجویان دانشگاه فردوسی در صنایع و شرکت‌های مرتبط با حوزه رشته‌های آن‌ها...

سه شنبه, 20 آذر 1397 09:57

1- بیماری زوال و خشکیدگی درختان مو در تاکستان ها این بیماری که در منطقه شیوع زیادی دارد با نام محلی کور چشمه در بین زارعین شناخته شده است. علایم بیماری کندی رشد، دیر سبز شدن درخت در بهار، عقب ماندگی...

دوشنبه, 15 مرداد 1397 08:12

معرفی همكاران مركز مسئول توسعه و انتقال فناوری: آقای دكتر جلال برادران مطیع كارشناس مركز: برنامه استراتژیک دفتر ارتباط با جامعه دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد 1- چشم انداز دفتر ارتباط با جامعه...

همه مطالب

شنبه, 16 آذر 1398 06:10

با وجود امکانات آموزشی - رفاهی بسیاری که در دانشگاه و دانشکده وجود دارد، اطلاع از این امکانات موجب استفاده و بهره برداری بیشتر دانشجویان در طول تحصیل خواهد شد. انجمن های علمی دانشکده کشاورزی با هدف...

دوشنبه, 11 آذر 1398 04:21

انجمن علمی به عنوان یک تشکل خودجوش که بدنه‌ی اصلی آن دانشجویان هستند امکانی برای فعالیت داوطلبانه دانشجویان در جهت پیشبرد اهداف علمی و توسعه دانش‌های نوین و تخصصی در دانشگاه است. به نوعی فعالیت...

همه مطالب

اطلاعیه‌های آموزش

دوشنبه 28 مهر 1399

همواره در تفریحات و طبیعتگردی ها، آسیب های زیادی به درختان وارد می شود. شکستن شاخه های درختان برای برپایی آتش و خطر گسترش آن همیشه وجود داشته است. از طرف دیگر، مناطقی در دنیا و حتی ایران وجود دارد که بدلایل مختلف، پخت و پز روزمره در آنجا با هیزم و به صورت کاملا سنتی، همراه با دود فراوان صورت می گیرد. امری که به مشکلات تنفسی در خانم های خانه دار آن مناطق منجر می گردد. تخمین زده می شود که بیش از 5/2 میلیارد از جمعیت جهان برای پخت و پز متکی به زیست توده هستند و سالانه بیش از 6/1 میلیون مرگ ناشی از استنشاق این دود رخ می دهد.

حاصل 2 سال تحقیق به صورت پایان نامه و پروژه تحقیقاتی به سرپرستی دکتر محمدعلی ابراهیمی نیک، عضو هیات علمی گروه مهندسی بیوسیستم، طراحی یک اجاق خوراک پزی میکروگازیفایر شده است. این اجاق، بر مبنای اصول گازیفیکاسیون کار می کند، به اینصورت که در آن، با ورود مقدار معین و محدود اکسیژن، فقط مقداری از چوب، اکسید (محترق) میشود تا گرمای لازم برای پیرولیز باقی چوب ها را فراهم کند. چوب به گاز تبدیل می شود و هوای ثانویه که در بین دو جداره پیشگرم شده است، در بالا به این گازها می رسد و شعله ای زیبا و بدون دود را تشکیل می دهد. با مصرف چوب بسیار کم نسبت به آتش معمولی، شعله ای یکنواخت را برای مدت طولانی ارائه می دهد (نیم ساعت شعله با یک کیلو خرده چوب).

کاربرد این اجاق در طبیعتگردی ها، مناطق محروم و عشایر و نیز مواقع بحرانی مانند زلزله، سیل و ... می باشد که در تمامی آن ها، ایمنی بالا، آسودگی پخت و پز و تاثیر بسیار کم بر محیط زیست نمایان است. هدف مجریان طرح، ایجاد کسب و کار برای تعدادی از فارغ التحصیلان بر بستر محصولی برای افزایش رفاه افراد جامعه و در عین حال دوستدار محیط زیست عنوان شده است. مجری طرح، از پیشنهادهای سرمایه گذاران در این زمینه استقبال می کند. چنین محصولی علاوه بر بازار داخل، پتانسیل فروش بالایی در آفریقا دارد. البته در حال حاضر این محصول به شکل تجاری وارد بازار شده است.

 

 

 

Stove 1

 

Stove 2 

Stove 3

 

Stove 4

 

کتاب های دانشکده

ویدئوها و وبینارهای آموزشی

وبینارها مصاحبه ها

وبینارها

مصاحبه ها

نشریات علمی و پژوهشی

صندوق قرض الحسنه دانشکده کشاورزی

1891 دانشجو
118 عضو هیات علمی
13560 دانش آموخته
39 دانشجوی بین المللی
188 رشته/مقطع تحصیلی
10 گروه آموزشی