1. اخبار دانشکده
  2. جلسات دفاع
  3. همایش ها
  4. مدیریت توسعه
  5. انجمن های علمی
  6. پیوندها

همه اخبار

همه جلسات دفاع

چهارشنبه, 27 آذر 1398 09:36

افتتاحیه همایش تخصصی ملی امنیت غذایی و رونق تولید به میزبانی گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، صبح امروز چهارشنبه 27 آذر ماه 1398، برگزار شد. در افتتاحیه این همایش،...

دوشنبه, 25 آذر 1398 04:44

یکشنبه 24 آذر 1398

همه همایش ها

چهارشنبه, 01 شهریور 1402 11:27

آشنایی با دوره کارآموزی بلندمدت فرصتی استثنایی برای ورود دانشجویان به بازار کار کارآموزی بلند مدت، یک دوره یکساله حضور دانشجویان دانشگاه فردوسی در صنایع و شرکت‌های مرتبط با حوزه رشته‌های آن‌ها...

سه شنبه, 20 آذر 1397 09:57

1- بیماری زوال و خشکیدگی درختان مو در تاکستان ها این بیماری که در منطقه شیوع زیادی دارد با نام محلی کور چشمه در بین زارعین شناخته شده است. علایم بیماری کندی رشد، دیر سبز شدن درخت در بهار، عقب ماندگی...

دوشنبه, 15 مرداد 1397 08:12

معرفی همكاران مركز مسئول توسعه و انتقال فناوری: آقای دكتر جلال برادران مطیع كارشناس مركز: برنامه استراتژیک دفتر ارتباط با جامعه دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد 1- چشم انداز دفتر ارتباط با جامعه...

همه مطالب

شنبه, 16 آذر 1398 06:10

با وجود امکانات آموزشی - رفاهی بسیاری که در دانشگاه و دانشکده وجود دارد، اطلاع از این امکانات موجب استفاده و بهره برداری بیشتر دانشجویان در طول تحصیل خواهد شد. انجمن های علمی دانشکده کشاورزی با هدف...

دوشنبه, 11 آذر 1398 04:21

انجمن علمی به عنوان یک تشکل خودجوش که بدنه‌ی اصلی آن دانشجویان هستند امکانی برای فعالیت داوطلبانه دانشجویان در جهت پیشبرد اهداف علمی و توسعه دانش‌های نوین و تخصصی در دانشگاه است. به نوعی فعالیت...

همه مطالب

اطلاعیه‌های آموزش

سه شنبه 29 مهر 1399

کتاب Saffron: Science, Technology and Health توسط انتشارات بین المللی Elsevier منتشر شد. ویراستاران این کتاب آقایان دکتر علیرضا کوچکی و دکتر محمد خواجه حسینی از اساتید دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد می باشند. این کتاب به صورت تک نگاشت و با همکاری 66 نفر از متخصصین رشته های مختلف علمی از دانشگاه­ های فردوسی مشهد، علوم پزشکی مشهد، علوم پزشکی تهران و سایر مراکز تحقیقاتی دانشگاهی و شماری از متخصصان کشورهای آمریکا، اسپانیا، ایتالیا و یونان به رشته تحریر درآمده است. این کتاب که در شش بخش، 34 فصل و 580 صفحه منتشر شده است، با پرداختن به جنبه های تاریخی، فرهنگی و مذهبی زعفران آغاز و سپس به جنبه­ های تولید آن وارد می شود. در ادامه جنبه های ژنتیکی و مولکولی زعفران با هدف جستجوی منشاء اهلی سازی آن و خویشاوندیش با نژادهای وحشی هم خانواده خود مورد بحث قرار می د هد. فرآوری، نگهداری، بسته­ بندی و تقلبات زعفران، فصول بعدی کتاب را تشکیل می دهد. سپس نگاهی به جنبه­ های اقتصادی و تجارت جهانی و سهم برجسته ایران در تولید و صادرات این محصول ارزشمند می اندازد. در یازده فصل پایانی کتاب به تفصیل جنبه های دارویی و کاربرد زعفران در طب قدیم و جدید توسط شمار زیادی از پزشکان متخصص در رشته های گوناگون علمی پرداخته شده است و به کارایی مناسب این گیاه در طب جدید می پردازد. طرح روی جلد به منظره ای زیبا از مزرعه ی زعفران در گناباد که با آب قنات آبیاری می شود، مزین است. این کتاب به تولید کنندگان زعفران که بصورت خانوادگی آن را تولید و به ما عرضه می دارند، هدیه می گردد.

 

زعفران

کتاب های دانشکده

صندوق قرض الحسنه دانشکده کشاورزی

ویدئوها و وبینارهای آموزشی

وبینارها مصاحبه ها

وبینارها

مصاحبه ها

نشریات علمی و پژوهشی

2500 دانشجو
116 عضو هیات علمی
11875 دانش آموخته
90 دانشجوی بین المللی
188 رشته/مقطع تحصیلی
10 گروه آموزشی