1. اخبار دانشکده
  2. جلسات دفاع
  3. همایش ها
  4. مدیریت توسعه
  5. انجمن های علمی
  6. پیوندها

همه اخبار

همه جلسات دفاع

چهارشنبه, 27 آذر 1398 09:36

افتتاحیه همایش تخصصی ملی امنیت غذایی و رونق تولید به میزبانی گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، صبح امروز چهارشنبه 27 آذر ماه 1398، برگزار شد. در افتتاحیه این همایش،...

دوشنبه, 25 آذر 1398 04:44

یکشنبه 24 آذر 1398

همه همایش ها

چهارشنبه, 01 شهریور 1402 11:27

آشنایی با دوره کارآموزی بلندمدت فرصتی استثنایی برای ورود دانشجویان به بازار کار کارآموزی بلند مدت، یک دوره یکساله حضور دانشجویان دانشگاه فردوسی در صنایع و شرکت‌های مرتبط با حوزه رشته‌های آن‌ها...

سه شنبه, 20 آذر 1397 09:57

1- بیماری زوال و خشکیدگی درختان مو در تاکستان ها این بیماری که در منطقه شیوع زیادی دارد با نام محلی کور چشمه در بین زارعین شناخته شده است. علایم بیماری کندی رشد، دیر سبز شدن درخت در بهار، عقب ماندگی...

دوشنبه, 15 مرداد 1397 08:12

معرفی همكاران مركز مسئول توسعه و انتقال فناوری: آقای دكتر جلال برادران مطیع كارشناس مركز: برنامه استراتژیک دفتر ارتباط با جامعه دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد 1- چشم انداز دفتر ارتباط با جامعه...

همه مطالب

شنبه, 16 آذر 1398 06:10

با وجود امکانات آموزشی - رفاهی بسیاری که در دانشگاه و دانشکده وجود دارد، اطلاع از این امکانات موجب استفاده و بهره برداری بیشتر دانشجویان در طول تحصیل خواهد شد. انجمن های علمی دانشکده کشاورزی با هدف...

دوشنبه, 11 آذر 1398 04:21

انجمن علمی به عنوان یک تشکل خودجوش که بدنه‌ی اصلی آن دانشجویان هستند امکانی برای فعالیت داوطلبانه دانشجویان در جهت پیشبرد اهداف علمی و توسعه دانش‌های نوین و تخصصی در دانشگاه است. به نوعی فعالیت...

همه مطالب

اطلاعیه‌های آموزش

دستگاه‌های گاستومتر و اولفکتومتر در راستای اجرای رساله دکتری مهندس افشین فریدی تحت راهنمایی خانم دکتر محبت محبی استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد طراحی و ساخته شدند.
دستگاه گاستومتر برای مطالعه ادراک چشایی و دستگاه اولفکتومتر برای مطالعه ادراک بویایی مورداستفاده قرار می‌گیرد. دستگاه گاستومتر محلول مزه را به سمت دهان ارزیاب انتقال می‌دهد. این دستگاه از چهار عدد پمپ سرنگی تشکیل‌شده است و با کامپیوتر کنترل می‌گردد و قابلیت مکش و تزریق محلول‌های مزه در زمان‌های برنامه‌ریزی‌شده و سرعت‌های مختلف را دارد.
دستگاه اولفکتومتر طراحی‌شده قابلیت انتقال هشت نوع رایحه را در سرعت‌های مختلف و زمان‌های برنامه‌ریزی‌شده دارد. این دستگاه با کامپیوتر کنترل می‌گردد. مزیت مهمی که این دستگاه نسبت به نمونه‌های مشابه داخلی دارد، قابلیت کنترل دما (2±37-25) و رطوبت (بیشتر از 60 درصد) رایحه انتقالی به سمت بینی ارزیاب است. بنابراین از این دستگاه می‌توان جهت انتقال رایحه با سرعت بالای 4 لیتر بر دقیقه به سمت بینی ارزیاب بدون احساس درد استفاده کرد که در آزمون‌های حسی و EEG موردنیاز است.
دستگاه‌های گاستومتر و اولفکتومتر طراحی‌شده قابل‌حمل بوده، قابلیت استفاده هم‌زمان از هر دو دستگاه برای ارسال محرک‌های چشایی و بویایی به سمت دهان و بینی ارزیاب را دارند. این دستگاه‌ها قابلیت استفاده در آزمایشگاه‌های حسی کارخانه‌های مواد غذایی را داشته، همچنین سازگار با روش‌های تصویربرداری مغز مانند fMRI هستند.
ثبت اختراع دستگاه‌های گاستومتر و اولفکتومتر با شماره‌های 105286 و 104987 با مالکیت دانشگاه فردوسی مشهد به انجام رسیده است. همچنین دقت این دستگاه‌ها در آزمون‌های مختلف حسی در آزمایشگاه حسی و رفتار مصرف‌کننده دانشگاه فردوسی مشهد و آزمایش fMRI آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری ایران موردبررسی قرارگرفته است.

گواهینامه تایید اختراع اولفکتومترگواهینامه ثبت اختراع اولفکتومترگواهینامه تایید اختراع گاستومترگواهینامه ثبت اختراع گاستومتر

 

12

3MRI

کتاب های دانشکده

صندوق قرض الحسنه دانشکده کشاورزی

ویدئوها و وبینارهای آموزشی

وبینارها مصاحبه ها

وبینارها

مصاحبه ها

نشریات علمی و پژوهشی

2500 دانشجو
116 عضو هیات علمی
11875 دانش آموخته
90 دانشجوی بین المللی
188 رشته/مقطع تحصیلی
10 گروه آموزشی