1. اخبار دانشکده
  2. جلسات دفاع
  3. همایش ها
  4. مدیریت توسعه
  5. انجمن های علمی
  6. پیوندها

همه اخبار

همه جلسات دفاع

چهارشنبه, 27 آذر 1398 09:36

افتتاحیه همایش تخصصی ملی امنیت غذایی و رونق تولید به میزبانی گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، صبح امروز چهارشنبه 27 آذر ماه 1398، برگزار شد. در افتتاحیه این همایش،...

دوشنبه, 25 آذر 1398 04:44

یکشنبه 24 آذر 1398

همه همایش ها

چهارشنبه, 01 شهریور 1402 11:27

آشنایی با دوره کارآموزی بلندمدت فرصتی استثنایی برای ورود دانشجویان به بازار کار کارآموزی بلند مدت، یک دوره یکساله حضور دانشجویان دانشگاه فردوسی در صنایع و شرکت‌های مرتبط با حوزه رشته‌های آن‌ها...

سه شنبه, 20 آذر 1397 09:57

1- بیماری زوال و خشکیدگی درختان مو در تاکستان ها این بیماری که در منطقه شیوع زیادی دارد با نام محلی کور چشمه در بین زارعین شناخته شده است. علایم بیماری کندی رشد، دیر سبز شدن درخت در بهار، عقب ماندگی...

دوشنبه, 15 مرداد 1397 08:12

معرفی همكاران مركز مسئول توسعه و انتقال فناوری: آقای دكتر جلال برادران مطیع كارشناس مركز: برنامه استراتژیک دفتر ارتباط با جامعه دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد 1- چشم انداز دفتر ارتباط با جامعه...

همه مطالب

شنبه, 16 آذر 1398 06:10

با وجود امکانات آموزشی - رفاهی بسیاری که در دانشگاه و دانشکده وجود دارد، اطلاع از این امکانات موجب استفاده و بهره برداری بیشتر دانشجویان در طول تحصیل خواهد شد. انجمن های علمی دانشکده کشاورزی با هدف...

دوشنبه, 11 آذر 1398 04:21

انجمن علمی به عنوان یک تشکل خودجوش که بدنه‌ی اصلی آن دانشجویان هستند امکانی برای فعالیت داوطلبانه دانشجویان در جهت پیشبرد اهداف علمی و توسعه دانش‌های نوین و تخصصی در دانشگاه است. به نوعی فعالیت...

همه مطالب

اطلاعیه‌های آموزش

Mojtaba Azari Dr. Farideh Tabatabaei

آقای مجتبی آذری، دانشجوی مقطع دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی، گرایش زیست فناوری مواد غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، موفق گردید در تاریخ سی ام مهرماه 1401، تحت راهنمایی خانم دکتر فریده طباطبایی یزدی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی و دکتر Pascal Degraeve و با مشاوره دکتر Nadia Oulahal  از اساتید و محققین دانشگاه لیون فرانسه و دکتر کامبیز جهان بین از دانشگاه صنعتی شاهرود از پایان نامه خود با عنوان:    
"بررسی اثرات اگزوپلی ساکارید باکتری های اسید لاکتیک منتخب بر توکسین های باکتری ها و بهبود شرایط تولید باکتریوسین ها از نقطه نظر کیفیت و ایمنی مواد غذایی" (Exopolysaccharide producing lactic acid bacteria for food quality and safety: effects on bacterial toxins and bacteriocins) دفاع نماید.
نتایج و دستاوردهای این پژوهش در مجله "Food Bioscience" با IF 5.318 منتشر شده است و همچنین در ماهنامه علمی - پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران، متعلق به دانشگاه تربیت مدرس نیز منعکس خواهد شد.

https://doi.org/10.1016/j.fbio.2022.102058

 

Food Bioscience

کتاب های دانشکده

صندوق قرض الحسنه دانشکده کشاورزی

ویدئوها و وبینارهای آموزشی

وبینارها مصاحبه ها

وبینارها

مصاحبه ها

نشریات علمی و پژوهشی

2500 دانشجو
116 عضو هیات علمی
11875 دانش آموخته
90 دانشجوی بین المللی
188 رشته/مقطع تحصیلی
10 گروه آموزشی