1. اخبار دانشکده
  2. جلسات دفاع
  3. همایش ها
  4. مدیریت توسعه
  5. انجمن های علمی
  6. پیوندها

همه اخبار

همه جلسات دفاع

چهارشنبه, 27 آذر 1398 09:36

افتتاحیه همایش تخصصی ملی امنیت غذایی و رونق تولید به میزبانی گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، صبح امروز چهارشنبه 27 آذر ماه 1398، برگزار شد. در افتتاحیه این همایش،...

دوشنبه, 25 آذر 1398 04:44

یکشنبه 24 آذر 1398

همه همایش ها

چهارشنبه, 01 شهریور 1402 11:27

آشنایی با دوره کارآموزی بلندمدت فرصتی استثنایی برای ورود دانشجویان به بازار کار کارآموزی بلند مدت، یک دوره یکساله حضور دانشجویان دانشگاه فردوسی در صنایع و شرکت‌های مرتبط با حوزه رشته‌های آن‌ها...

سه شنبه, 20 آذر 1397 09:57

1- بیماری زوال و خشکیدگی درختان مو در تاکستان ها این بیماری که در منطقه شیوع زیادی دارد با نام محلی کور چشمه در بین زارعین شناخته شده است. علایم بیماری کندی رشد، دیر سبز شدن درخت در بهار، عقب ماندگی...

دوشنبه, 15 مرداد 1397 08:12

معرفی همكاران مركز مسئول توسعه و انتقال فناوری: آقای دكتر جلال برادران مطیع كارشناس مركز: برنامه استراتژیک دفتر ارتباط با جامعه دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد 1- چشم انداز دفتر ارتباط با جامعه...

همه مطالب

شنبه, 16 آذر 1398 06:10

با وجود امکانات آموزشی - رفاهی بسیاری که در دانشگاه و دانشکده وجود دارد، اطلاع از این امکانات موجب استفاده و بهره برداری بیشتر دانشجویان در طول تحصیل خواهد شد. انجمن های علمی دانشکده کشاورزی با هدف...

دوشنبه, 11 آذر 1398 04:21

انجمن علمی به عنوان یک تشکل خودجوش که بدنه‌ی اصلی آن دانشجویان هستند امکانی برای فعالیت داوطلبانه دانشجویان در جهت پیشبرد اهداف علمی و توسعه دانش‌های نوین و تخصصی در دانشگاه است. به نوعی فعالیت...

همه مطالب

اطلاعیه‌های آموزش

Non Bovine Milk and Milk Products

کتاب «شیر و لبنیات غیر گاوی» اثر افی تساکالیدو و کنستانتینوس پاپادیمیتریو که توسط دکتر رضا ولی‌زاده، استاد و دکتر سیدهادی ابراهیمی، استادیار گروه آموزشی علوم دامی دانشکده کشاورزی، و با همکاری زهره زرنگار و ابوذر معرب، ترجمه و تدوین شده است، تازه‌ترین اثر انتشار یافته توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد است که به علاقه‌مندان این حوزه عرضه گردیده است.
استفاده از شیر و لبنیات غیرگاوی در جهان، به‌ویژه ایران و خاورمیانه، سابقه‌ای طولانی دارد. برخی محصولات لبنی سنتی و متنوع از ‏شیر دام‌های غیر از گاو معروفیت منطقه‌ای و جهانی دارند. در شرایط کنونی ایران و جهان، شیر و لبنیات دام‌های غیر از گاو علاوه‌بر ‏رجحان ذائقه‌ای، ارزش اقتصادی بیشتری نیز نسبت به لبنیات گاوی دارند. چنین مزيت‌هایی برای دامداران خُرد و اقتصاد دام‌پروری ‏در کشورهای در حال‌توسعه، محرک منطقی برای انجام پژوهش‌ها و انتشار منابع علمی مورد نیازند. کتاب حاضر با ‏نگاهی جهانی، به این حوزه پرداخته و در کنار مطالب علمی و دانش تجربی، اطلاعات ارزشمندی برای علاقه‌مندان، به‌ویژه ‏تولیدکنندگان، کارشناسان و مصرف‌کنندگان فراهم کرده است. فقر منابع علمی به فارسی و محتوای غنی و در نوع خود بدیع این ‏کتاب باعث شد تا به ترجمه‌ی این اثر منحصربه‌فرد و منبع علمی جدید و جامع اقدام شود. مطالعه‌ی این اثر به کلیه‌ی تولیدکنندگان، ‏کاردانان، کارشناسان، دانشجویان، مصرف‌کنندگان و علاقه‌مندان به حوزه‌ی شیر و لبنیات و صنعت دام‌پروری کشور توصیه می‌شود.‏
شیر، لبنیات سازی و ...​ از موضوعاتی است که در این کتاب به آن پرداخته شده است.​

کتاب های دانشکده

ویدئوها و وبینارهای آموزشی

وبینارها مصاحبه ها

وبینارها

مصاحبه ها

نشریات علمی و پژوهشی

صندوق قرض الحسنه دانشکده کشاورزی

1891 دانشجو
118 عضو هیات علمی
13560 دانش آموخته
39 دانشجوی بین المللی
188 رشته/مقطع تحصیلی
10 گروه آموزشی