1. اخبار دانشکده
  2. جلسات دفاع
  3. همایش ها
  4. مدیریت توسعه
  5. انجمن های علمی
  6. پیوندها

همه اخبار

همه جلسات دفاع

چهارشنبه, 27 آذر 1398 09:36

افتتاحیه همایش تخصصی ملی امنیت غذایی و رونق تولید به میزبانی گروه آموزشی اقتصاد کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، صبح امروز چهارشنبه 27 آذر ماه 1398، برگزار شد. در افتتاحیه این همایش،...

دوشنبه, 25 آذر 1398 04:44

یکشنبه 24 آذر 1398

همه همایش ها

چهارشنبه, 01 شهریور 1402 11:27

آشنایی با دوره کارآموزی بلندمدت فرصتی استثنایی برای ورود دانشجویان به بازار کار کارآموزی بلند مدت، یک دوره یکساله حضور دانشجویان دانشگاه فردوسی در صنایع و شرکت‌های مرتبط با حوزه رشته‌های آن‌ها...

سه شنبه, 20 آذر 1397 09:57

1- بیماری زوال و خشکیدگی درختان مو در تاکستان ها این بیماری که در منطقه شیوع زیادی دارد با نام محلی کور چشمه در بین زارعین شناخته شده است. علایم بیماری کندی رشد، دیر سبز شدن درخت در بهار، عقب ماندگی...

دوشنبه, 15 مرداد 1397 08:12

معرفی همكاران مركز مسئول توسعه و انتقال فناوری: آقای دكتر جلال برادران مطیع كارشناس مركز: برنامه استراتژیک دفتر ارتباط با جامعه دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد 1- چشم انداز دفتر ارتباط با جامعه...

همه مطالب

شنبه, 16 آذر 1398 06:10

با وجود امکانات آموزشی - رفاهی بسیاری که در دانشگاه و دانشکده وجود دارد، اطلاع از این امکانات موجب استفاده و بهره برداری بیشتر دانشجویان در طول تحصیل خواهد شد. انجمن های علمی دانشکده کشاورزی با هدف...

دوشنبه, 11 آذر 1398 04:21

انجمن علمی به عنوان یک تشکل خودجوش که بدنه‌ی اصلی آن دانشجویان هستند امکانی برای فعالیت داوطلبانه دانشجویان در جهت پیشبرد اهداف علمی و توسعه دانش‌های نوین و تخصصی در دانشگاه است. به نوعی فعالیت...

همه مطالب

اطلاعیه‌های آموزش

Microbiology and Technology of Fermented Foods

کتاب «میکروبیولوژی و فناوری غذاهای تخمیری» اثر رابرت وین هاتکینز، که توسط آقای دکتر محمدباقر حبیبی نجفی، استاد گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی، با همکاری مهندس رضا حاجی محمدی فریمانی، ترجمه و تدوین شده است، تازه‌ترین اثر انتشار یافته توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد است که به علاقه‌مندان این حوزه عرضه گردیده است.
غذاهای تخمیری در تمام فرهنگ‌ها، بخشی مهم از رژیم غذایی بشر را تشکیل می‌دهند. پیشرفت‌های علمی صورت گرفته پیرامون شناخت محصولات غذایی تخمیری، مدیون تلاش گروهی از متخصصان میکروبیولوژی، بیوشیمی، بیوتکنولوژی، صنایع غذایی و خبرگان تولید این محصولات در سراسر جهان در 150 سال گذشته است. بی‌شک این آگاهی به بهبود درک ما از فرآیند تولید، بهبود ایمنی و کیفیت محصول و افزایش مقیاس تولید منجر شده است.
خوانندگان محترم در این کتاب با جنبه‌های مختلف غذاهای تخمیری آشنا می‌شوند. در نگارش این کتاب از دو رویکرد مکمل استفاده شده است. فصل‌های ابتدایی بر اساس رویکرد اول تنظیم شده‌اند و در آن‌ها مبانی مورد نیاز برای درک تخمیر، یعنی میکروب‌های مورد استفاده، متابولیسم و فیزیولوژی آن‌ها بررسی می‌شود. فصل‌های بعدی بر اساس رویکرد دوم، یعنی رویکردی محصول محور ارائه شده‌اند که خواننده می‌تواند با جنبه‌های مختلف تولید گروه‌های مختلف محصولات غذایی تخمیری آشنا شود.
غذاهای تخمیری، میکروب‌ها، متابولیسم و فیزیولوژی میکروبی، کشت‌های آغازگر، محصولات لبنی کشت داده شده، فرآورده‌های گوشتی تخمیری، فرآورده‌های گیاهی تخمیری، غذاهای تخمیری خاور دور و ...​ از موضوعاتی است که در این کتاب به آن پرداخته شده است.​

کتاب های دانشکده

صندوق قرض الحسنه دانشکده کشاورزی

ارزشیابی دروس

ارزشیابی دروس عملی در نیمسال دوم 1402 ارزشیابی دروس عملی در نیمسال دوم 1402

ویدئوها و وبینارهای آموزشی

وبینارها مصاحبه ها

وبینارها

مصاحبه ها

نشریات علمی و پژوهشی

2500 دانشجو
116 عضو هیات علمی
11875 دانش آموخته
90 دانشجوی بین المللی
188 رشته/مقطع تحصیلی
10 گروه آموزشی